Lapkričio 3 ir 4 dienomis vyks mokymai Vilniuje

Pradedame 2022/2023 mokslo metų renginių ciklą ir kviečiame Jus registruotis į pirmuosius renginius -  registracijos formą
Kaip daugelis pageidavote renginiai vyks gyvai Nacionalinėje švietimo agentūroje, Vilniuje per mokinių atostogas.
2022-11-03 "Pokyčių valdymas įtraukiojo ugdymo kontekste", lektorė vaiko raidos specialistė, logoterapeutė, logopedė, specialioji pedagogė Lina Liutvinienė.
Apklausoje, dėl būsimų renginių temų daugelis nurodėte, kad norėtumėte daugiau sužinoti apie įtraukųjį ugdymą. Ir iš tiesų, ši tema neatsiejama nuo šiuolaikinės mokyklos. Tiek mokytojams, tiek administracijos atstovams įtraukusis ugdymas šiandien kelia daug klausimų, daug nežinomybės ir nerimo dėl laukiančių iššūkių, o taip pat ir žinių bei praktikos trūkumo. Renginio lektorė pasidalins žiniomis apie  įtraukųjį  ugdymą, patirtimi, kas padės lengviau pasiruošti svarbiausių ugdymo principų įgyvendinimui. Galėsite užduoti klausimus. Galbūt jau turite aktualių klausimų, juos galite užduoti iš anksto, registracijos formoje.
2022-11-04 "Nuo tiriamojo iki brandos darbo - inovatyvios ir integralios tiriamosios veiklos organizavimas atnaujinamų gamtamokslinio ugdymo bendrųjų programų kontekste", lektorė dr. Rigonda Skorulskienė.
Taip pat ilgai laukta tema, kuriai buvo būtinas gyvas renginys ir štai jį turime. Tiek mokytojams, tiek administracijos atsvovams aktuali tema, kurios metu lektorė, ne tik supažindins su priemonėmis, metodais, bet ir aptars, kaip visa tai organizuoti mokyklos veikloje ir  pritaikyti atnaujintoms programoms. Galėsite užduoti klausimus. Galbūt jau turite aktualių klausimų, juos galite tai pat užduoti iš anksto, registracijos formoje.
 Renginiai skirti gamtos mokslų mokytojams ir administracijos atstovams, bet gali registruotis ir kiti besidomintys šiomis temomis Jūsų mokyklos mokytojai ir vadovai.
Prašome mokyklų vadovų sudaryti sąlygas mokytojams dalyvauti renginiuose.
Prašome pasidalyti registracijos nuoroda su savo mokyklos mokytojais, kuriems aktualios šių renginių temos.
Prašome užsiregistruoti https://forms.office.com/r/npUCwWxy9K iki spalio 17 d. 12 val.


Paskutinį kartą keista: Penktadienis, 2022 spalio 14, 14:00