Naujienos

Parodai Mokykla 2017 pasibaigus

Parodai Mokykla 2017 pasibaigus

Ona Vaščenkienė -
Atsakymų skaičius: 0

Labai džiugu, kad Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos mokytojai ne tik su savo mokiniais išbando „Integruoto gamtos mokslų kurso programą 5–8 klasėms“, bet ir pasidalijo gamtamokslinės tiriamosios veiklos organizavimo patirtimi su parodos Mokykla 2017 lankytojais.

5–8 klasių mokiniai dalyvavo šios gimnazijos organizuotuose užsiėmimuose „Gamtos dovanos“, mokytojai – užsiėmime „Kūrybinės EKO dirbtuvės“, o pradinukai – užsiėmimuose „Bandymų bumas. Mažiau kalbų – daugiau darbų!“ Mokiniai, įsitraukę į aktyvią veiklą, išmoko pagaminti natūralius dažus ir hidrolatus, ištyrė vitamino C kiekį obuolyje ir kituose vaisiuose, pradinukai atliko įvairius ir smagius chemijos bei fizikos bandymus, mokytojai susipažino su metodikomis, kaip motyvuoti mokinius ir įtraukti į patirtinį mokymąsi.

Po užsiėmimų lankytojai skirstėsi įgiję naujų patirčių ir žinių, sužavėti veiklų organizatorių entuziazmu ir geranorišku bendravimų, o veiklų organizatoriai, kad ir pavargę, bet patenkinti rezultatais ir dalyvių aktyvumu.