Naujienos

Registracija į nuotolinius mokymus 2023 m. sausio 3 ir 4 d.

Registracija į nuotolinius mokymus 2023 m. sausio 3 ir 4 d.

Svetainės Administratorius -
Atsakymų skaičius: 0

Kviečiame Jus registruotis į nuotolinius renginius - registracijos formą

2023-01-03 "Nuo tiriamojo iki brandos darbo - inovatyvios ir integralios tiriamosios veiklos organizavimas atnaujinamų gamtamokslinio ugdymo bendrųjų programų kontekste", lektorė  Rigonda Skorulskienė.

Tiek mokytojams, tiek administracijos atsvovams aktuali tema, kurios metu lektorė, ne tik supažindins su priemonėmis, metodais, bet ir aptars, kaip visa tai organizuoti mokyklos veikloje ir  pritaikyti atnaujintoms programoms. Galėsite užduoti klausimus. Jei jau turite aktualių klausimų, juos galite užduoti iš anksto, registracijos formoje.

2023-01-04 "Pokyčių valdymas įtraukiojo ugdymo kontekste", lektorė vaiko raidos specialistė, logoterapeutė, logopedė, specialioji pedagogė Lina Liutvinienė.

Ši tema neatsiejama nuo šiuolaikinės mokyklos. Tiek mokytojams, tiek administracijos atstovams įtraukusis ugdymas šiandien kelia daug klausimų, daug nežinomybės ir nerimo dėl laukiančių iššūkių, o taip pat ir žinių bei praktikos trūkumo. Renginio lektorė pasidalins žiniomis apie  įtraukųjį  ugdymą, patirtimi, kas padės lengviau pasiruošti svarbiausių ugdymo principų įgyvendinimui. Galėsite užduoti klausimus. Jei jau turite aktualių klausimų, juos galite užduoti iš anksto, registracijos formoje.

 Renginiai skirti gamtos mokslų mokytojams ir administracijos atstovams, bet gali registruotis ir kiti besidomintys šiomis temomis Jūsų mokyklos mokytojai ir vadovai.

Prašome mokyklų vadovų sudaryti sąlygas mokytojams dalyvauti renginiuose.
Prašome pasidalyti registracijos nuoroda su savo mokyklos mokytojais, kuriems aktualios šių renginių temos.

Prašome užsiregistruoti https://forms.office.com/e/EmkWNXA7uk iki gruodžio 16 d. 12 val.
Vietų skaičius ribotas.